Zakje autodrop relatiegeschenk

Heeft u vragen over onze zakje autodrop? Neem contact op!
Zoeken Zoek naar zakje autodrop
Zakje autodrop

Zakje autodrop met bedrukking, bedrukt autodrop zakje, Autodrop als relatiegeschenk, gepersonaliseerd zakje drop, HSG Relatiegeschenken, sachet autodropjes, dubbeldekkers, total loss autodrop

In 1965 rollen voor het eerst rolletjes Autodrop van de band. In 1987 krijgt Autodrop de vaste vorm. De Kever, Cadillac, het T-Fordje en de dubbeldekker bus dienen als voorbeeld. In 1991 legt Autodrop voor de jongste liefhebbers een grote uitdeelzak in de winkel: in elke zak zitten kleine zakjes Autodrop die geschikt zijn om uit te delen. In 2002 werden de mixdozen geintroduceerd. Dit zijn de snoeptrommeldozen die dankzij de handige fliptopdeksel hersluitbaar zijn. In 2005 werd het Autodrop assortiment opgedeeld in een snoeplijn en droplijn. De snoeplijn blijft met auto’s in de weer en de droplijn moet het van autoriteit hebben. Bij de fabricage gebruiken ze uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

U kunt bij HSG Relatiegeschenken uw eigen zakje, zuil, blikje of bokaal Autodrop laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zal het heerlijke zakje Autodrop uw relaties blij maken en daarnaast wordt uw bedrijf optimaal gepromoot. Het transparant of wit zakje gevuld met originele Autodrop wordt compleet naar uw eigen wens bedrukt. Bestel online op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com het Zakje autodrop met opdruk tegen een zeer scherpe prijs.

Homepage
>> Vraag een offerte aan voor een zakje autodrop


Snelle offerte

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon
Aantal
Bedrukking

Zoeken!

Zoekterm

Vragen?

Contact Nederland:
040 - 255 65 42
info@hsg-relatiegeschenken.com
 
Contact Belgie:
011 - 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com
x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: