De powerbank als redder in noodsituaties

De samenleving is steeds meer aan het digitaliseren waardoor we constant in de weer zijn met onze smartphones en tablets. Het nadeel is dat de accu’s van deze apparaten nog steeds niet de batterijduur hebben die vaak nodig is. Geen probleem wanneer er stopcontacten in de buurt zijn maar onderweg of bijvoorbeeld op een festival zijn oplaadpunten meestal niet aanwezig. Is uw smartphone bijna leeg terwijl u ondertussen zit te wachten op een belangrijk telefoontje?  Een draagbare oplader is ideaal en kan in noodsituaties een uitkomst bieden. Deze mobiele opladers zijn bekend onder de naam powerbanks en zijn steeds meer in trek. De powerbank is de energetische oplossing voor al uw apparaten! De externe batterij om mobiele apparaten en tablets op te laden is beschikbaar in een groot aantal capaciteiten om te voldoen aan elke behoefte. Door zijn geringe formaat is de powerbank handzaam in gebruik: de ideale begeleider onderweg.

Voordat de draagbare oplader gebruikt kan worden moet de powerbank eerst zelf opgeladen worden aan een elektriciteitsbron. Meestal kan met behulp van een micro-USB kabel de powerbank aangesloten worden op de computer of op het lichtnet. Vervolgens kunt u met de universele USB-kabel de apparaten opladen wanneer nodig. Zo heeft u nooit meer last van een lege batterij!

De compacte (nood)opladers zijn leverbaar in allerlei kleuren, maten, designs en capaciteiten. Over het algemeen geldt hoe hoger de capaciteit, hoe sterker de powerbank en hoe meer stroom deze kan leveren. U kunt kiezen voor de capaciteit die u nodig heeft afhankelijk van het apparaat waarover u beschikt. Deze capaciteit wordt uitgedrukt in milliampère (mAh). Zo heeft de iPhone 6 Plus een capaciteit van 2900 mAh, de iPhone 6 1810 mAh, iPhone 5S 1570 mAh en de iPhone 5 1440 mAh, terwijl de Samsung Galaxy S5 een capaciteit van 2800 mAh heeft en de HTC One 2300 mAh. De tablets hebben een grotere capaciteit: iPad mini - 4500 mAh, iPad Air - 9000 mAh, Nexus 7 - 4000 mAh, Nexus 10 - 10000 mAh, Samsung Galaxy Note 10.1 - 8200 mAh, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 - 6800 mAh.

HSG Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan powerbanks. Zo kunt u compleet naar wens de custom made powerbank samenstellen. Wilt u reclame maken aan de hand van een powerbank? Wij kunnen de draagbare opladers goedkoop en snel bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals een logo en bedrijfsnaam. Het bedrukken van powerbanks met reclame is origineel, praktisch en een geschenk voor lange termijn. De powerbanks zijn ideale reclamedragers waardoor ze niet alleen uw relaties onnodig stress besparen maar tegelijkertijd optimaal reclame maken voor uw bedrijf!

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons assortiment betreffende bedrukte powerbanks. Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over de powerbanks met bedrukking? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van de beste adviezen. Laat u verrassen door de mogelijkheden!





HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.