Aanstekers

Aanstekers met bedrukking

Productomschrijving
Tegenwoordig worden er steeds minder lucifers gebruikt, maar zijn de aanstekers veel meer in trek. Een aansteker is een relatiegeschenk dat door vele handen gaat. En een leuke give-away. Aanstekers zijn gemaakt van een plastic of metalen container, gevuld met brandstof (benzine of vloeibaar butaangas) met een systeem om een vonk te maken. Aanstekers met opdruk zijn een zeer goed promotiemiddel, aangezien aanstekers een zeer goedkoop artikel zijn. Een aansteker met logo wordt daarom ook vaak gebruikt als give-away op beurzen, carnaval-stoeten, enzovoort. HSG kan u verschillende kleuren en modellen van bedrukte aanstekers aanbieden, in verschillende prijsklasses (van een zeer goedkope wegwerpaansteker tot een luxe metalen aansteker zoals Zippo). Aanstekers bestaan ook in merkvorm. Zo zijn de Zippo aansteker met opdruk en de bedrukte Dupont aansteker zeer bekende en geliefde aanstekers.

Aansteker met opdruk

Zowel de benzine aanstekers als de butaan aanstekers kunnen door HSG Relatiegeschenken worden voorzien van een eigen opdruk zoals de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf. Aanstekers zijn geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking worden de aanstekers ook een perfect promotiemiddel.

Aanstekers met logo Bestellen

Bent u opzoek naar te bedrukken aanstekers? Dan bent u bij HSG-Relatiegeschenken aan het goede adres. Klik op onderstaande link om ons volledig assortiment te bekijken. Wanneer u op onze zoekpagina geen te bedrukken aansteker vindt die u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor de aanstekers. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag verder met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor aanstekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: