Airpods

Airpods met opdruk

Volledig draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes vormen een zeer praktisch relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Dit alternatief op de normale in-ears werken geheel op bluetooth, zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden met uw smartphone, laptop of een ander mobiel apparaat. De bluetooth oortjes geven uw klanten een maximale bewegingsvrijheid bij het luisteren naar hun favoriete muziek, en maken handsfree bellen erg gemakkelijk. De bluetooth oortjes hebben een bereik van wel 10 meter!  De airpods bestaan uit een set met draadloze bluetooth oortjes (versie 5.0 en 4.2) en oplaadstation. De draadloze oortjes beschikken over een oplaadbare Li-ion batterij, en tevens over een geïntegreerde microfoon. Met de uitstekende batterij waar de airpods over beschikken, kunt u ze non-stop zo’n 2-4 uur gebruiken. De airpods opladen kan zeer eenvoudig in de ABS opbergcassette, die beschikt over een ingebouwde batterij. 

Airpods met logo
Terwijl uw klanten gebruik maken van dit functionele relatiegeschenk, kunt u tegelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf. Voor een zeer scherpe prijs kunnen de airpods voorzien worden van een mooie bedrukking. Deze bedrukking zal geplaatst worden op de opbergcassette en is mogelijk op zowel de voor- als achterkant. Door functionele relatiegeschenken met uw logo of bedrijfsnaam aan klanten te geven, zullen uw bedrijfsgegevens vaak en op veel plekken gezien worden. Dit geeft de naamsbekendheid van uw bedrijf natuurlijk een enorme boost! Natuurlijk kunnen de airpods ook onbedrukt zeer voordelig besteld worden in onze webshop. 


Online airpods bestellen

Wilt u uw klanten verassen met een origineel relatiegeschenk in de vorm van airpods? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment dat met veel zorg is samengesteld. Op onze website kunt u zeer eenvoudig een digitaal voorstel voor de airpods met logo aanvragen. Dit geeft u een goed beeld van de airpods bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam en is natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. 
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor airpods? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: