Anti stress computers

Anti stress computers met bedrukking

 

Productomschrijving

Elektronica is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Er zijn dan ook ontzettend veel bedrijven werkzaam in de elektronica branche. Door de vele deadlines ervaren steeds meer medewerkers burn-out klachten. U kunt uw klanten en werknemers een hart onder de riem steken met anti stress artikelen. Al eeuwen lang worden anti stressballen gebruikt voor hand- en vingeroefeningen ter ontspanning. Wij bieden anti-stress artikelen in elektronicavormen zoals een computer. De anti stress computer is leuk voor ICT bedrijven of voor andere kantoren in elektronica branches.

Bedrukte Anti stress computer

De bedrukte anti-stress computers kunnen geheel naar uw wens worden voorzien van een bedrijfslogo en een promotietekst. Het beeldscherm kunnen we bijvoorbeeld bedrukken met uw website. Omdat antistress artikelen vaak op bureaus worden neergezet, zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. De anti stress computer met logo zijn dus ideaal inzetbaar als relatiegeschenken.

Anti stress computer met logo

Bent u geïnteresseerd in Anti stress computer met logo en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. De bedrukte anti stress computer met logo zal met open armen worden ontvangen door uw klanten, personeel en andere relaties.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress computers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: