Anti stress cupcakes

Anti stress cupcakes met bedrukking

 

Productomschrijving

Cupcakes, wie houdt er niet van? Cupcake zijn hip en happennig en tegenwoordig in alle soorten en maten te verkrijgen. Daarom kon deze anti stress cupcake niet ontbreken binnen het HSG assortiment. De anti stress cupcake is de beste therapeut die er maar is. Knijpen in deze anti stress cupcake zorgt voor rust in de bol. Ook geeft het een onuitwisbare indruk bij klanten, personeel en werkrelaties. De anti stress cupcake is een erg geschikt relatiegeschenk voor verschillende branches. Zoals voor patisserie bedrijven, lunchrooms, banketbakkerijen of op andere plekken waar hordes vrouwen zijn zoals op verscheidende soorten beurzen.

Bedrukte anti stress cupcake

De bedrukte anti stress cupcake is te bestellen met opdruk. Dit kunt u helemaal naar eigen hartenwens bepalen. Wilt u uw bedrijfsnaam, website, logo of promotietekst vermelden op de anti stress cupcake, dan helpen wij van HSG u daar erg graag bij. De opdruk zorgt voor een goede marketing voor uw bedrijf. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht bij bestaande klanten en zal het nieuwe klanten aantrekken. Iedereen zal zien dat dit ludieke relatiegeschenk van uw bedrijf afkomt en dit zal onder andere de naamsbekendheid vergroten.

Anti stress cupcake met logo

Nieuwsgierig geworden naar een Anti stress cupcake met logo? Op www.hsg-relatiegeschenken.com staat het totale aanbod van onze zeer goed geprijsde anti stressballen. Zo bieden wij naast cupcakes ook bedrukte anti stressballen in de vorm van onder andere een donut, muffin, koekje of taart aan. Wij stellen voor u geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte samen. HSG bekend om een snelle levering, scherpe prijzen en een steengoede kwaliteit van de producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress cupcakes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: