Anti stress gebitten

Anti stress gebitten met bedrukking

Productomschrijving

Anti stress artikelen worden al eeuwen gebruikt voor hand- en vingeroefeningen om te kunnen ontspannen. Tegenwoordig is de werking van de moderne anti-stress artikelen niet anders, alleen zijn er nu meer variaties te verkrijgen zoals het anti-stress gebit. Deze stress bal in de vorm van een gebit is leuk voor onder andere tandartspraktijken, kaakchirurgie en mondhygiënisten. Het anti stress gebit is compleet naar eigen wens te bedrukken en is daarom perfect inzetbaar als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld personeel, patiënten of andere relaties.

Bedrukte anti stress gebit

Het bedrukte anti stress gebit is een geschenk dat geschikt is voor vele branches en markten. Zoekt u een leuk relatiegeschenk voor uw orthodontistenpraktijk en bent u opzoek naar een promotieartikel waar uw relaties ook echt iets aan hebben? Het bedrukte anti stress artikel in gebitsvorm is ideaal! Wij kunnen ook antistress tanden bedrukken met uw logo. Een anti stress kies met opdruk is een origineel en nuttig relatiegeschenk aangezien steeds meer werknemers te maken krijgen met stress en burn-outs.

Anti stress gebit met logo

Onze anti stress gebit met logo kan u helpen te voorkom dat uw personeel door de druk bezwijkt. Bestel het anti stress gebit met opdruk bij HSG Relatiegeschenken! Op onze website kunt u ons geheel assortiment vinden aan anti stress artikelen. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen. Wij bieden u een ruim assortiment, lage prijzen en een snelle levering. Voor goedkope stressballen bent u bij ons aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress gebitten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: