Anti stress hamers

Anti stress hamers met bedrukking

Productomschrijving

Een anti stress hamer relatiegeschenk is een klein hamertje, waar u in kunt knijpen. De knijpbewegingen met de anti stress hamer laat je stressaanvallen verminderen. Een anti stress hamer is op bijna elk bureau terug te vinden. De anti stress artikelen zijn er in veel diverse vormen en kleuren.

Bedrukte Anti stress hamer

U kunt een bedrukte anti stress hamer bij HSG relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De anti stress hamer met opdruk is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Door middel van bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Anti stress hamer met logo

Naast een anti stress hamer met logo, hebben wij ook andere leuke vormen van anti stress ballen zoals de wereldbol, het varken, de koe en het hart. Het geven van een anti stress hamer met opdruk als giveaway is een heel leuk idee, aangezien iedereen wel anti stress producten kan gebruiken. De anti stress producten kunnen bedrukt worden met het logo van uw bedrijf.Op zoek naar een speciale, unieke anti stress bal en vindt u deze niet op onze zoekpagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers: zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het product dat perfect bij u en uw bedrijf past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress hamers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: