Anti stress hondenbotten

Anti stress hondenbotten met bedrukking

 

Productomschrijving

Anti stress artikelen zijn ineens minder saai als ze in een nieuw jasje gegoten worden. Neem bijvoorbeeld het anti stress hondenbot. Honderd procent geschikt voor hondenkennels, dierenspeciaalzaken, dierenartsklinieken en voor liefhebbers van de trouwe viervoeter. Het anti stress hondenbot is er om uw zakenrelatie even te laten ontspannen en is geschikt bij het doen van hand- en vingeroefeningen. Een origineel relatiegeschenk is meer pakkend dan een normale stressbal en zal hierdoor extra gewaardeerd worden.

Bedrukte anti stress hondenbot

HSG-Relatiegeschenken biedt u de mogelijkheid om aan de bedrukte anti stress hondenbot wat extra karakter toe te voegen. Compleet naar eigen wensen bedrukken wij het anti-stress hondenbot met uw bedrijfsnaam, logo, website of promotietekst. De mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor neemt de waarde van uw relatiegeschenk toe. Klanten, werknemers en zakenrelaties zullen dit cadeau enorm waarderen en het zal zeker bijdragen aan een verbeterde merkhouding en naamsbekendheid. Het aanbod van de HSG antistress artikelen is oneindig en er zijn ontzettend veel variaties mogelijk.

Anti stress hondenbot met logo

Benieuwd naar ons antistress hondenbot met logo als relatiegeschenk? Kijk dan nu op www.hsg-relatiegeschenken.com en bekijk het gehele aanbod van bedrukte anti stress artikelen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het geschikte relatiegeschenk. Ook maken we gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor u. Vindt u het lastig een voorstelling te maken van uw bedrukte antistress hondenbot? Dan creëren wij een digitaal voorstel voor u, waardoor u uw idee perfect kunt visualiseren. Voor goede kwaliteit, snelle levering en lage prijzen bent u bij HSG aan het juiste adres. Wij doen er alles aan uw relaties te voorzien van een origineel custom made anti stressartikel.

Klik hier voor een assortiment anti stress artikelenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress hondenbotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: