Anti stress kies | Kiezen

Anti stress kies | kiezen met bedrukking

 

Productomschrijving

Steeds meer werknemers geven aan burn-out klachten te ervaren. U kunt uw werknemers een hart onder de riem steken met een anti-stress artikel. Anti stress artikelen worden al eeuwen lang gebruikt voor hand- en vingeroefeningen om te ontspannen. Het begon met anti stressballen maar tegenwoordig zijn de artikelen in vrijwel alle vormen en maten te verkrijgen. Zo hebben we ook antistress in de vorm van een kies. Dit is zeer toepasselijk voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen en mondhygiënisten. Vandaar dat de antistress kies een leuk geschenk is voor mondzorg praktijken.

Bedrukte anti stress kies

Met een bedrukte anti stress kies verrast u uw patiënten, personeel of andere relaties met een relatiegeschenk en u kunt tevens zelf reclame maken voor uw bedrijf! Wij kunnen geheel naar eigen wens de anti stress kiezen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan. Dit maakt de stress artikelen in kiesvorm ideaal inzetbaar als promotieartikel. Ook leuk om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen. De bedrukte anti stress kies kunt u goedkoop bestellen op www.hsg-relatiegeschenken.com.

Anti stress kies met logo

Naast deze anti stress kies met logo, vindt u op onze website een compleet aanbod aan antistress artikelen. Zo hebben we ook bedrukte stressballen in de vorm van een gebit of tand. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen voor de anti stress kiezen met opdruk en profiteer van onze voordelen. Een snelle levering, lage prijzen en goede kwaliteit.

Klik hier voor een assortiment anti stress artikelenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress kies | kiezen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: