Anti stress televisies

Anti stress televisies met bedrukking

 

Productomschrijving

De anti stress tv is populairder dan ooit! Dit omdat het probeert de stress van werknemers, klanten, personeel en relaties te verminderen en het een origineel, nuttig en goedkoop relatiegeschenk is. Tegenwoordig worden antistress artikelen steeds vaker een vast item op kantoor waardoor het veel verschillende mensen zal bereiken. De anti stress televisie is een geschikt relatiegeschenk voor elektronicawinkels of voor bedrijven die werkzaam zijn in de technische branche. Personen die dagelijks te maken hebben met televisies, zoals monteurs en reparateurs, zullen het zeer waarderen om dit bijzondere relatiegeschenk in ontvangst te mogen nemen.

Bedrukte anti stress tv

Het is mogelijk de bedrukte anti-stress televisie te laten bedrukken met uw logo of promotietekst. HSG Relatiegeschenken zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam zal opvallen waardoor uw merknaam veel gezien zal worden en uw bedrijf een boost krijgt. De televisie gemaakt van PU-schuim verzekert u van goede reclame voor uw bedrijf, verenging of onderneming. De bedrukte anti stress bal in de vorm van een televisie zorgt voor een lach op het gezicht van uw zakenrelatie en neemt stress weg waardoor uw werknemers relaxed hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Zo zorgt de anti-stress tv met bedrukking niet alleen voor het versterken van uw relaties en voor een vergroting van uw naamsbekendheid maar ook voor een ontspannen sfeer op de werkvloer.

Anti stress tv met logo

Naast deze anti stress tv met logo zijn er nog veel meer soorten stressballen met opdruk verkrijgbaar. Bekijk het gehele assortiment aan te bedrukken stressartikelen op www.hsg-relatiegeschenken.com. Naast de bedrukte anti-stress beeldbuis kunt u ook kiezen voor een antistress kopieerapparaat, computermuis of afstandsbediening met logo. Wij bieden u uitstekende kwaliteit, scherpe geprijsde artikelen en snelle levering. Bestel de anti stress tv goedkoop en veilig voor promotionele doeleinden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress televisies? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: