Anti stress tennisbal sleutelhangers

Anti stress tennisbal sleutelhangers met bedrukking

 

Productomschrijving

Stress op de werkvloer of op het sportveld? Dan biedt de anti stress tennisbal met sleutelhanger uitkomst. Het knijpen in deze antistress tennisbal zorgt voor een ontspannend gevoel van lichaam en geest. Voor het welzijn van klanten, werknemers of zakenrelaties kunnen antistress artikelen met sleutelhanger een gewenst hulpmiddel zijn. Er is een sleutelhanger verbonden aan de anti-stress tennisbal waardoor hij bijvoorbeeld gemakkelijk aan een sporttas kan worden bevestigd. Hierdoor heb je jouw persoonlijke stressontlader altijd bij de hand.

Bedrukte anti stress tennisbal sleutelhanger

De bedrukte anti-stress tennisbal sleutelhanger kan worden bedrukt naar uw eigen voorkeur. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de bedrijfsnaam, het logo of de website van uw organisatie gedrukt wordt op het anti stress artikel met sleutelhanger. De anti stress tennisbal met sleutelhanger is geschikt voor sportverenigingen, sportwinkels of andere sport gerelateerde bedrijven. De anti stress tennisbal met sleutelhanger is gemaakt van pu-schuim en kan in meerdere kleuren bedrukt worden. Door een logo te plaatsen op uw anti stress artikel zult u merken dat de naamsbekendheid van uw bedrijf zal stijgen. Ook zal dit functionele relatiegeschenk nog lang herinnerd worden door de ontvangers hiervan.

Anti stress tennisbal sleutelhanger met logo

Naast anti stress tennisbal sleutelhanger met logo zijn er ook allerlei verschillende soorten en maten anti stress geschenken met opdruk. HSG-Relatiegeschenken heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er naast de antistress tennisballen met sleutelhanger ook varianten in de vorm van een baseball, basketbal, golfbal of cricketbal. Bent u geïnteresseerd geraakt in de te bedrukken anti stress tennisbal met sleutelhanger? HSG stuurt u kosteloos, snel en geheel vrijblijvend een offerte toe. Wij bieden u een snelle levering, goede kwaliteit en een erg aantrekkelijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress tennisbal sleutelhangers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: