Anti stress tennisballen

Anti stress tennisballen met bedrukking

 

Productomschrijving

In tijden van stress kan de anti stress tennisbal de uitkomst bieden. Tegenwoordig hebben veel mensen last van stress, daarom is de anti stress tennisbal relatiegeschenken een ideaal promotieproduct. Onder bedrukte anti stress artikelen vallen verschillende voorwerpen. Zo kunt u denken aan schuimrubberen antistress balletjes passend bij uw branche.

Bedrukte anti stress tennisbal

De bedrukte anti stress tennisbal relatiegeschenk kan bij ons bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt in het midden van de anti stress tennisbal te staan. De bedrukte anti stress tennisbal is geschikt als relatiegeschenk en door middel van uw logo ook uitermate geschikt als promotiemiddel. De anti stress tennisbal relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De bedrukte anti stress tennisbal is in het bijzonder geschikt voor tennis en sportliefhebbers.

Anti stress tennisbal met logo

Op zoek naar een speciale, unieke anti stress tennisbal met logo of een ander anti stress artikel met opdruk en u vindt deze niet op onze zoekpagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers: zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar anti stress ballen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress tennisballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: