Anti stress varkens

Anti stress varkens met bedrukking

productomschrijving

Een anti stress varken is een varken, waar u in kunt knijpen. De knijpbewegingen die u met uw hand maakt in het varken zorgen ervoor dat uw stressaanvallen verminderen. Een anti stress varken relatiegeschenken heeft een grappig uiterlijk en is ontzettend leuk voor dierliefhebbers. Het anti stress varken relatiegeschenk staat leuk op elk bureau.

Bedrukt anti stress varken

De anti stress varken kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt dan op het varkentje te staan. Hierdoor wordt de anti stress varken relatiegeschenken een ideale giveaway voor op beurzen. Op deze manier kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame voor uw bedrijf gemaakt. Andere leuke vormen van anti stress artikelen zijn de wereldbol, een hart, een huis, een voetbal en een dokter.

Anti stress varken met logo

In ons assortiment vindt u naast de anti stress varken met logonog meer anti stress artikelen. Deze anti stress artikelen kunt ook laten bedrukken bij ons. U vindt onder andere de anti stress huis, anti stress voetbal en anti stress dokter.

Indien u vragen heeft over de anti stress varken bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Klik hier voor ons assortiment anti stress artikelenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress varkens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: