Anti stress voetballen met uw logo

Anti stress voetballen met bedrukking

productomschrijving

In tijden van stress kan de anti stress voetbal de uitkomst bieden. Tegenwoordig hebben veel mensen last van stress, daarom is de anti stress voetbal een ideaal promotieproduct. Onder anti stress artikelen vallen verschillende voorwerpen. Zo kunt u denken aan schuimrubberen antistress balletjes passend bij uw branche.

Bedrukte anti stress voetbal

De anti stress voetbal relatiegeschenken kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De bedrukking komt dan op de voetbal stressitem te staan. De anti stress voetbal is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De anti stress voetbal zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties. De bedrukte anti stress voetbal is in het bijzonder geschikt voor sport en voetballiefhebbers.

Anti stress voetbal met logo

Anti stress artikelen met logo vindt u in veel diverse vormen en kleuren. U kunt de anti stress producten gemakkelijk op uw bureau zetten zodat u er altijd een bij de hand heeft. De anti stress producten met opdruk zijn handig en hebben een grappig uiterlijk.

In ons assortiment vindt u een ruime keuzen aan diverse soorten anti stress producten en pakketten. U vindt onder andere de anti stress wereldbol, de anti stress varken en de anti stress bouwhelm. Doordat er zoveel keuze is aan anti stress artikelen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij uw branche past. We bieden u ook anti stress pakketten aan. In ons assortiment vindt u zoal het anticrisispakket en de antistresskit.

Indien u vragen heeft over de anti stress voetbal bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anti stress voetballen met uw logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: