nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAnticrisispakketten

Anticrisispakketten met bedrukking

Productomschrijving

Een anticrisispakket zorgt ervoor om positief te blijven denken. Het anticrisispakket is bedoeld om een crisis te stoppen. Het anticrisispakket bevat een aantal voorwerpen zodat deze doelen bereikt kunnen worden. Het anticrisispakket bevat een pen en papier met positieve berichten, een spaarpot en een klavertje vier sleutelhanger. Het papier met positieve berichten kan gebruikt worden als je positiviteit nodig hebt. Deze berichten helpen je door een crisis heen. Een klavertje vier sleutelhanger zorgt voor geluk. De sleutelhanger is klein, weegt weinig en is handig om je sleutels bij elkaar te houden. De sleutelhanger kan dus gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden waardoor je je eigen geluk bij je bewaard. De spaarpot is ook klein en heeft de vorm van een varken. Er kunnen kleine muntjes in de spaarpot gedaan worden en in tijden van crisis sla je de spaarpot stuk waardoor je het geld weer in handen hebt. De spullen zitten in een half doorzichtig doosje.

Bedrukt anticrisispakket

Dit doosje kan bedrukt worden met een logo, tekst of afbeelding naar keuze. Een bedrukt anticrisispakket als relatiegeschenk is een uitstekend idee. Het is een redelijk klein doosje met een afmeting van 8 x 4 x 16,5.

Vindt u niet het anticrisispakket die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het anticrisispakket aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor anticrisispakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: