Appelboxen

Appelboxen met bedrukking

Productbeschrijving

Appels eten is gezond, dat weet iedereen! Nieuw in ons assortiment is de appelbox, wat het veel handiger maakt om een appel mee te vervoeren. De appelbox is een opbergdoosje, gefabriceerd van hardplastic, wat ervoor zorgt dat de appel niet beschadigd wordt. De appelbox heeft de vorm van een echte appel, is in verschillende kleuren beschikbaar (bijvoorbeeld geel, rood en groen) en is zelfs geschikt voor de vaatwasser, wat de appelbox superhygiënisch maakt!

Bedrukte appelbox

De appelbox wordt ook wel appeldoos genoemd. De appelbox kan worden bedrukt met het logo van uw bedrijf, waardoor het een uniek relatiegeschenk wordt!

Appelbox met logo

De appelbox met logo kan worden besteld bij HSG Relatiegeschenken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de appelbox met logo. Dit kunt u doen door op onderstaande link door te klikken naar onze offertepagina. U krijgt de offerte voor de appelbox zo snel mogelijk toegestuurd.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor appelboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: