Appelsnijders

Appelsnijders met bedrukking

Productomschrijving

Een appelsnijder is een erg handig artikel voor het snijden van een appel. Door de appelsnijder van boven tot onder door de appel te drukken, wordt de appel niet alleen in acht nette stukjes gesneden, maar wordt tegelijkertijd ook de appelkroos verwijderd, zodat deze gelijk weggegooid kan worden. De appelsnijder heeft de vorm van een appel, met een aantal scherpe mesjes die ervoor zorgen dat de appel gemakkelijk gesneden kan worden.

Bedrukte appelsnijder

Een appelsnijder als relatiegeschenk is een ideaal keuken artikel dat zeker van pas zal komen. De appel snijder kan bedrukt worden. Een bedrukte appel snijder is een geschikte give-away om uit te delen op beurzen of evenementen. Uw bedrijf wordt keer op keer gepromoot wanneer de naam of het logo van uw bedrijf in het zicht komt als de bedrukte appelsnijder als relatiegeschenk gebruikt wordt.

Appelsnijder met logo

Naast deze appelsnijder met logo kunt u bij ons nog meer appelsnijders vinden. Kun je de appelsnijder die je zoekt niet vinden, neem dan contact met ons op en wij kunnen U verder helpen. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de appelsnijder.

Assortiment keuken accessoiresSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor appelsnijders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: