nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAquamatten

Aquamatten met bedrukking

Productomschrijving

De aqua mat is een muismat waar gekleurde vloeistof in zit. De aquamat bestaat uit twee lagen op de eerste laag wordt eerst vloeistof gedaan. Er worden twee of drie verschillende kleuren vloeistof op de mat gedaan, deze vloeistoffen vermengen zich niet met elkaar. Daarna maken ze de onderste en de bovenste laag aan elkaar door middel van lassen. Door het lassen worden de luchtbelletjes opgesloten in de aqua muismat, dit zorgt ervoor dat je bij gebruik het effect van een extra vloeistof in de mat krijgt. De vloeistof wordt gemaakt van zonnebloemolie en glycerinegel, ze worden gekleurd met kleurstoffen deze kleurstoffen worden ook voor cosmetica gebruikt. Voor extra heldere vloeistof wordt soms ook babyolie gebruikt.

Bedrukte aquamat

Je kunt de bedrukte aquamat extra leuk maken door bedrukte inserts in de muismat te plaatsen. De inserts worden door de vloeistof opgenomen en kunnen dan worden bewogen. Je kunt ook glitters in de aquamat doen zodat de muismat er extra aantrekkelijk uitziet.
De aqua muismat met opdruk is verkrijgbaar in verschillende vormen en verschillende formaten. Je kunt de aquamat ook laten bedrukken met een logo, hiermee geef je een eigen draai aan het product. Er is dus voor iedereen een aquamat die die mooi vindt omdat je zelf kan kiezen hoe de aquamat eruitziet.

Aquamat met logo

De aquamat met logo is een leuk cadeau. Het is origineel en je kan zelf bepalen hoe de aquamat eruit ziet, zo heb je altijd een cadeau die er mooi is. Er zijn ook veel mensen die een computer hebben dus is een bedrukte aquamat altijd nuttig.
Je kunt de aquamat met opdruk terug vinden door bovenaan de pagina door te klikken naar onze zoekpagina. Is er geen aquamat die je leuk vindt kun je altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen met daarop alle specificaties voor de aquamat.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor aquamatten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: