Armbanden voor draagbare elektronica

Armbanden voor draagbare elektronica met bedrukking

 

Productomschrijving

Wilt u tijdens het sporten gemakkelijk muziek luisteren zonder dat uw ipod of mp3 speler in de weg zit? Dat kan nu met de armband voor draagbare elektronica. U kunt uw muziekspeler in het etuitje steken en het vervolgens dichtmaken aan de bovenkant. Het etuitje zit vastgemaakt aan de armband. U moet de armband vastmaken aan uw arm. Op deze manier kunt u gemakkelijk tijdens uw workout muziek luisteren.

Bedrukte armband voor draagbare elektronica

Om de armband voor draagbare elektronica nog unieker te maken. Kunt u de opberghoes voor elektronica laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst. Uw bedrijfslogo en/of tekst zal aan de voorkant van de etui worden bedrukt. De bedrukte armband voor draagbare elektronica is een perfect relatiegeschenk en met de bedrukking is het ook nog eens een perfect promotiemiddel.

Armband voor draagbare elektronica met logo

De armband voor draagbare elektronica met logo is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. In de kleuren wit en zwart. De maten van de bedrukte armband voor elektronica zijn 7,4 x 4,5 x 11,4 cm. Heeft u vragen over de armband voor draagbare elektronica of over een ander product neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor armbanden voor draagbare elektronica? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: