nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comArmbanden voor iPhone

Armbanden voor iPhone met bedrukking

 

Productomschrijving

Een armband voor iPhone komt handig van pas voor mensen die een iPhone hebben en willen hardlopen. De iPhone kan in de armband geplaatst worden door middel van de ritssluiting. De armband heeft een venster van pvc, waardoor de iPhone van buiten af gezien kan worden als deze in de armband geplaatst is.

Bedrukte armband voor Iphone

De bedrukte armband voor iPhone kunt u bedrukken met een tekst of logo, waardoor de armband uw bedrijf kan promoten. Ook andere mobiele telefoons met ongeveer dezelfde grootte als de iPhone, kunnen in deze bedrukte armband voor de iPhone geplaatst worden.

Armband voor Iphone met logo

Voor meer informatie over de armband voor iPhone met logo, kunt u contact met ons opnemen. Op onze website hsg-relatiegeschenken.com vindt u meer accessoires voor mobiele telefoons.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor armbanden voor iphone? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: