Armbanden voor sleutels

Armbanden voor sleutels met bedrukking

 

Productomschrijving

Je hebt een sleutel nodig, maar je wilt niet heel je sleutelbos meenemen. Alleen je hebt geen goede plek om je sleutel op te bergen, dan biedt de pocket band de oplossing! De pocket band is een andere naam voor de armband voor sleutels. De armband voor sleutels is een product waar je in de achterkant van de bovenkant van de armband uw sleutel kunt opbergen. De pocket band is waterproof en daarom uitermate geschikt om te gebruiken bij activiteiten zoals zwemmen en surfen. De armband voor sleutels is ook perfect voor activiteiten zoals sporten, de hond uit te laten of voor festivals.

Bedrukte armband voor sleutels

U kunt de bedrukte armband voor sleutels laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. U kunt de band en de voorkant van de sleutelopberger laten personaliseren. De armband voor sleutels met opdruk is een geschikt relatiegeschenk en een perfect promotiemiddel. De armband voor sleutels zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Armband voor sleutels met logo

De armband voor sleutels met logo is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, grijs, roze en zwart. De bedrukte pocketband is zelfs verkrijgbaar als glow in the dark! De armband voor sleutels is verkrijgbaar in de maten small, medium, large en extra large. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor armbanden voor sleutels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: