Aroma sets

Aroma sets met bedrukking

Productomschrijving

Een Aroma set is een set met kaarsen, een kaarsenhouder, wierookstokjes en andere dingen. Er zijn verschillende bedrukte Aroma sets waar ook verschillende dingen in zitten. Een aroma set maakt uw huis meteen een stuk gezelliger en het ruikt er ook nog een lekker. Er zijn aroma sets verkrijgbaar in verschillende geuren. In een de aroma sets zitten wierookstokjes, bij deze wierookstokjes zit een schaaltje waar u het wierookstokje in kunt zetten. Bij sommige aroma sets zit thee-olie voor in de oliebrander en potpourri.

Bedrukte aroma set

Een bedrukt aroma set is leuk om als cadeau te doen, het huis gaat er heel lekker van ruiken en het ziet er ook nog eens leuk uit. Een aroma set met opdruk, kunt u makkelijk voorzien van uw bedrijfslogo of tekst. Verras uw relaties met een bedrukte aroma set.

aroma set met logo

Kun je geen geschikte aroma set met logo vinden neem dan contact op met een van onze werknemers en zij helpen u verder. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen met daarop alle specificaties voor de bedrukte aroma set.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor aroma sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: