Atomic aanstekers

Atomic aanstekers met bedrukking

 

Productomschrijving

Atomic aanstekers zijn er in verschillende soorten en kleuren. Er zijn elektrische aanstekers en aanstekers met een vuursteentje. De Atomic-aanstekers met een vuursteentje zijn de Atomic-aanstekers waar je eerst aan het wieltje(vuursteentje) van de aansteker moet draaien. Een elektrische Atomic-aanstekers hoef je alleen maar in te drukken en dan komt er vuur uit. Naast eerdere genoemde aanstekers, zijn er ook navulbare Atomic-aanstekers, deze Atomic-aanstekers kun je opnieuw vullen met gas als de Atomic-aanstekers leeg is. Dit is erg handig want dan hoef je niet steeds een nieuwe aansteker te kopen. De benzine aanstekers van Atomic-aanstekers hebben een klep over de plaats waar het vuur uit komt. Je moet dan eerst de klep eraf halen voordat je vuur kan maken met de Atomic-aanstekers.

Bedrukte Atomic aanstekers

De bedrukte Atomic aanstekers zijn gemaakt van metaal en plastic. U kunt de Atomic aanstekers voorzien van uw bedrijfslogo of tekst. Er si voor iedereen wel een geschikte Atomic aansteker met opdruk te vinden. De Atomic-aanstekers zijn een goed promotiemiddel aanstekers zijn goedkope producten. Daarom worden aanstekers vaak gebruikt als give-away. Je kunt de Atomic-aansteker laten bedrukken zodat je de Atomic-aanstekers een eigen draai geeft

Atomic aansteker met logo

Ons assortiment Atomic aanstekers met logo kunt u terug vinden op onze website. Atomic maakt veel bedrukte aanstekers die een tweede functie hebben. Bijvoorbeeld de Atomic-aanstekers met een opener aan de achterkant. Dit is erg functioneel en gaat de Atomic-aanstekers niet kapot als je een flesje wil openmaken. Kunt u geen leuke Atomic-aansteker vinden, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met daarop alle specificaties voor de Atomic-aansteker.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor atomic aanstekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: