Audioproducten

Audioproducten met bedrukking

Productomschrijving

Audioproducten zijn artikelen waarmee je geluid kunt horen of mee kunt opnemen. De eeuwenoude radio is waarschijnlijk één van de meest bekende audioproducten. Tegenwoordig beschikt iedere tiener over een mp3speler of een mobiele telefoon. Dit is een audioproduct waarop songs via de computer kunnen worden geplaatst (mp3-bestanden). Nieuw is de mp4-speler, waarmee je buiten audio beluisteren ook video kan bekijken.

Bedrukte audioproducten

HSG relatiegeschenken biedt u een groot pakket aan van bedrukte audioproducten. Alle volgende producten kunt u voorzien van uw bedrijfslogo of tekst. Radio's in alle vormen, kleuren en maten: leuke douche radio's, flexi radio's, aroma radio's, radio's in de vorm van voetballen of citroenen, opvouwbare radio's, mini-radio's, ingebouwde radio's in een tas enzovoort. Ook beschikken we over een ruime keuze aan mp3- en mp4- spelers!

Audioproducten met logo

Naast bovenstaande audioproducten met logo, hebben wij ook een ruim assortiment aan bluetooth producten voor het afspelen of het beluisteren van muziek. Vindt u op onze zoekpagina niet de audioproducten met opdruk die u zoekt? Vraag dan hier onderaan vrijblijvend een offerte voor deze audioproducten aan.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor audioproducten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: