nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAuthentiek bollenkratten

Authentiek bollenkratten vol met bloembollen bedrukken

 

Productomschrijving

Oude tijden herleven met dit veiling kratje op schaal gemaakt. We vullen deze kratjes met stevige bloembollen voor in de tuin. We leveren bij het bollenkratje met bloembollen een plantinstructie.

Bedrukte Authentiek bollenkratje vol met bloembollen

U kunt het bedrukte authentiek bollenkratje vol met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het bollenkratje met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en promotiemiddel. Het bollenkratje met bloembollen met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en promotiemiddel. Het authentiek bollenkratje met bloembollen is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. De bloembollen in een bollenkratje zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Authentiek bollenkratje vol met bloembollen met logo

Het authentiek bollenkratje vol met bloembollen met logo is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. De bloembollen in een bollenkratje zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties. Bestel het authentiek bollenkratje vol met bloembollen op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor authentiek bollenkratten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: