Auto pepermunten

Auto pepermunten met bedrukking

Productomschrijving

Het is ontzettend leuk om auto pepermunt verpakt in een blokzakje, glazen pot of glazen stolp cadeau te doen aan een bedrijf in de autobranche of aan personen die gek zijn op auto´s. Het auto pepermunt is mooi verpakt en de verpakking kan ook nog bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of tekst.

Bedrukte Auto pepermunt

In ons assortiment vindt u een ruime keuze bedrukte auto pepermunt. Naast onze auto pepermunt met opdruk, hebben wij ook een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L.

Auto pepermunt met logo

Auto pepermunt met logo kunt u krijgen in een blokzakje. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large en kan voorzien worden van uw bedrijfslogo. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor auto pepermunten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: