Auto zonneschermen

Auto zonneschermen met bedrukking

 

Productomschrijving

Houdt het koel, ook in de zomer. Dit auto zonnescherm helpt u hierbij. U plaatst het zonnescherm achter de voorruit. De warmte blijft op deze manier buiten uw auto. Hierdoor wordt het niet heel erg warm in uw auto. Ontzettend handig voor de zomermaanden.

Bedrukte auto zonnescherm

U kunt de bedrukte auto zonnescherm laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het product meer naar uw bedrijf alleen gericht, en is het een leuk promotiemiddel op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Een auto zonnescherm met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Auto zonnescherm met logo

De auto zonnescherm met logo is leverbaar als standaardproduct, maar kan desgewenst ook volledig custommade gemaakt worden voor u. Hiermee heeft u dus echt een uniek promotiemiddel. In ons assortiment vindt u naast de auto zonnescherm met opdruk, verschillende soorten promotieproducten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de massageschildpad, het reispakket en de make-up spiegel. Alle producten kunt u voorzien van uw logo of tekst. Op deze manier is er altijd een product die het perfect bij uw bedrijf past. Indien u vragen heeft over dit product of een ander product neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor ons assortiment Auto accessoiresSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor auto zonneschermen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: