Autodrop reclamezuilen

Autodrop reclamezuilen met bedrukking

 

Productomschrijving

In 1960 rollen voor het eerst rolletjes Autodrop van de band. 10 jaar later krijgt Autodrop de vaste vorm. De Cadillac, de Kever, het T-Fordje en de Dubbeldekker bus dienen als voorbeeld. Bij HSG Relatiegeschenken kunt u Autodrop bestellen voor uw klanten, personeel en relaties als relatiegeschenken. U bent bij ons aan het goede adres als u op zoek bent naar zakjes Autodrop, een autodropbokaal, autodrop-blikjes of een Autodrop reclamezuil. De Autodrop reclamezuil is een rond blik rondom voorzien van een bedrukte wikkel.

Bedrukte Autodrop reclamezuil

Bij een bedrukte autodrop reclamezuil, kunt u de wikkel door ons compleet naar eigen wens laten bedrukken met bijvoorbeeld belangrijke gegevens van uw bedrijf zoals het logo, de naam en een pakkende promotietekst. Op deze manier zal de Autodrop reclamezuil met opdruk perfect dienen als promotieartikel en is dus ideaal als relatiegeschenk. Het te bedrukken blik met Autodrop heeft een kunststof onderzijde en een kunststof puntdeksel en wordt gevuld met originele Autodrop: 125 gram Total loss of dubbeldekkers. De deksel en de onderkant van de gepersonaliseerde reclamezuilen zijn leverbaar in wit, zwart, blauw of rood, zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot.

Autodrop reclamezuil met logo

Op onze website kunt u de Autodrop reclamezuilen met logo als relatiegeschenken bestellen tegen een scherpe prijs. Bent u opzoek naar andere te personaliseren Autodrop artikelen, dan kunt u ook een kijkje nemen op www.hsg-relatiegeschenken.com of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Uw relaties verdienen het om af en toe verwend te worden!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autodrop reclamezuilen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: