nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAutodropblikken

Autodropblikken met bedrukking

Productomschrijving

Tegenwoordig kent vrijwel iedereen de lekkere producten van Autodrop. De rolletjes Autodrop rollen voor het eerst van de band in 1960. Autodrop krijgt tien jaar later de vaste vorm. Het T-Fordje, de Cadillac, de Kever en de Dubbeldekker bus dienen als voorbeeld. Deze Dubbeldekkers of Total loss zijn bij HSG Relatiegeschenken verkrijgbaar in verschillende verpakkingen zoals in zakjes, in reclamezuilen, in een bokaal of in een blikje. Het Autodrop blikje is een rond snoepblikje gevuld met originele Autodrop. Het Autodropblikje is gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen en is dan ook populair als relatiegeschenk.

Bedrukte Autodropblikjes

De bedrukte Autodropblikjes zijn te personaliseren naar uw eigen wens. Het deksel kan worden bedrukt met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en een pakkende slogan. Op deze manier wordt er met de bedrukte Autodrop blikjes reclame gemaakt voor uw bedrijf. Vandaar dat de te bedrukken blikjes met Autodrop ideaal inzetbaar zijn als promotieartikelen. Uw logo zal vaak in zicht zijn op het bedrukte snoepblikje waardoor uw naamsbekendheid alsmaar groter wordt.

Autodropblikjes met logo

Met een autodropblikje met logo zullen niet alleen uw klanten maar ook uw personeel tevreden zijn met het ontvangen van Autodrop relatiegeschenken zoals het autodropblikje met opdruk. Bestel daarom op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com een van onze originele Autodropblikjes als relatiegeschenken tegen een zeer scherpe prijs. U vindt op onze website ons geheel assortiment aan snoepgoed.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autodropblikken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: