Autodropbokaals

Autodropbokaals met bedrukking

Productomschrijving

Autodrop is in 1965 begonnen met het produceren van drop. In 1987 kreeg Autodrop de vaste vorm en in 1991 legde Autodrop voor de jongste liefhebbers grote uitdeelzakken in de winkel. In 2002 werden de mixdozen geïntroduceerd, de snoeptrommeldozen hersluitbaar dankzij de handige fliptopdeksel. De glazen dropbokaal wordt gevuld met originele Autodrop.

Bedrukte autodropbokaal

De bedrukte autodropbokaal kan worden voorzien van stickers op de zijkant met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een promotietekst. De gepersonaliseerde bokaal wordt afgesloten met een witte of zilverkleurige deksel. Omdat Autodrop bij vrijwel iedereen in de smaak valt, is het een slim idee om uw klanten, personeel en andere relaties te verrassen met een Autodropbokaal met opdruk als relatiegeschenk.

Autodropbokaal met logo

Bij een autodropbokaal met logo is uw bedrijfslogo goed in zicht en als relatiegeschenk, zal er optimaal reclame worden gemaakt voor uw bedrijf. Het heeft dus meerdere voordelen om uw relaties te verwennen met een snoepbokaal met opdruk! Uw relaties versterken en uw naamsbekendheid zal alsmaar vergroten. Bestel op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com de bedrukte Autodrop snoepjes of ander snoepgoed met opdruk tegen een zeer scherpe prijs.

Klik hier voor ons assortiment snoepgoedSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autodropbokaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: