nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comAutomappen

Automappen met bedrukking

Productomschrijving

Een automap is een praktische map die je heel goed kan gebruiken in een auto. Je kunt er namelijk al je auto- en verzekeringspapieren in kwijt. Een automap heeft binnenvakken waar je alles zorgvuldig kan instoppen. De buitenkant van een automap is gemaakt van kunststof of leer. Automappen bestaan in verschillende vormen en kleuren. Meestal wordt een rechthoekige automap van leder of nepleder gemaakt. Zwart is de meest voorkomende kleur, maar het mapje kunne wij in elk gewenste kleur leveren.

Bedrukte automap

Een bedrukte automap kan voorzien worden van uw bedrijfslogo of tekst. U kunt het automapje met opdruk ideaal gebruiken in de autobranche. Lever uw nieuwe of gebruikte auto af met een eigen bedrukt automapje. Uw bedrijf zal op een positieve manier bij uw (zakelijke) relaties en klanten onder de aandacht blijven.

Automap met logo

Wij hebben een zeer ruim assortiment automappen met logo. U heeft de keuze uit een standaard automapje met opdruk, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een custommade mapje te maken. Met een custommade automapje kunt u de kleur, vorm en afmeting zelf bepalen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Klik hier voor ons assortiment Mappen & notitieboekenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor automappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: