Autonotitieboekjes

Autonotitieboekjes met bedrukking

Productomschrijving

Een autonotitieboekje is een handig product voor in de auto. Het is een boekje dat geplaatst is in een houder dat middels een handige clip op het ventilatierooster van uw dashboard bevestigd kan worden. In deze houder zit ook een pen, waardoor u altijd iets kunt noteren als u in de auto zit.
Tijdens een telefoongesprek kan het auto notitieboekje als relatiegeschenk bijvoorbeeld een handig product zijn als u belangrijke informatie niet mag vergeten.

Bedrukte autonotitieboekjes

Het bedrukte autonotitieboekje voor in de auto kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo. De bedrukking wordt aangebracht op de voorzijde, waardoor het bedrukte notitieboekje voor in de auto een goede promotionele gift wordt, omdat uw bedrijf zo onder de aandacht wordt gebracht.

Autonotitieboekje met logo

Het Autonotitieboekje met logo als relatiegeschenk of als business gift zal zeker gewaardeerd worden door mensen die vaak in de auto zitten. Niet alleen voor in uw auto, maar ook voor in uw tas kan het notitieboekje goed van pas komen. Vooral in de autobranche is het notitieboekje voor in de auto een uitermate geschikte gift om cadeau te doen aan uw relaties.
Als u geïnteresseerd bent in het bedrukte autonotitieboekje of in een van onze andere artikelen, kunt u contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autonotitieboekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: