Autopakketten

Autopakketten met bedrukking

Productomschrijving

Het autopakket is een pakket met allerlei producten erin die u nodig kan hebben voor uw auto. Zo bevat het autopakket een zaklamp, bandenspanningsmeter, ijskrabber, 2 pleisters, plastic handschoenen, schoonmaakdoekje, poncho en pen en papier. Met het autopakket bent u dus op allerlei situaties voorbereid. Het is dan ook verstandig om het autopakket als promotiemiddel in het handschoenenkastje van uw auto te leggen, zodat u deze altijd bij u heeft. De producten van het autopakket zitten opgeborgen in een kleine box die gemakkelijk is mee te nemen.

Bedrukte autopakket

U kunt het bedrukte autopakket bij ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Het autopakket met opdruk is een nuttig product en zal dan ook zeker gewaardeerd worden door al uw relaties. Het is dan ook een prima relatiegeschenk en met de bedrukking is het ook nog eens een perfect promotiemiddel. Geef het weg tijdens beurzen of evenementen.

Autopakket met logo

Naast het autopakket met logo als relatiegeschenk hebben we bij HSG nog meer van dit soort bedrukte sets voor speciale gelegenheden. We hebben bijvoorbeeld het eerste hulp pakket met logo, het reispakket en de business set met bedrukking. Heeft u interesse in het bedrukte autopakket of in een van de andere pakketten, neem dan gerust contact op met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autopakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: