Autoreparatiesets

Autoreparatiesets met bedrukking

Productomschrijving

De autoreparatieset zorgt ervoor dat u snel weer onderweg bent bij autopech. De autoreparatieset heeft alles wat u nodig heeft. EVA gereedschapskoffer met bahco, platbekschroevendraaier, tape, borstel, snijmes, bandenspanningsmeter, schroevendraaierhandvat met 3 bits, 10 bits in een houder, 9 doppen in een dophouder en een dopsleutel.

Bedrukte autoreparatieset

De bedrukte autoreparatieset kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als relatiegeschenk aan de reisbranche of autobranche. De autoreparatieset met opdruk zal zeker gewaardeerd worden.

Autoreparatieset met logo

De autoreparatieset met logo is een leuk geschenk voor de autosector. De bedrukte autoreparatieset is ook uitermate geschikt als gift voor particulieren. Vraag onze medewerkers naar de personaliseringsmogelijkheden van de autoreparatieset met berukking

Klik hier voor ons assortiment Auto accessoiresSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autoreparatiesets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: