Autoruit reinigers

Autoruit reinigers met bedrukking

Productomschrijving

De autoruit reiniger is een artikel waarmee de autoruit kan worden schoongemaakt. Het is een handige tool die in elke auto van pas komt, bijvoorbeeld wanneer de ruiten zijn aan gecondenseerd. Dit alles zonder enige moeite!

Bedrukte autoruit reiniger

De bedrukte autoruit reiniger is door het speciale design een gegeerd relatiegeschenk, vooral in de automobielsector. De autoruit reiniger met opdruk bestaat uit een plastic handvat, met eveneens een plastic plaat, waarop een doekje kan worden geplaatst. Door de microvezels is het niet nodig om extra schoonmaakproducten te gebruiken voor de autoruit reiniger.

Autoruit reiniger met logo

De Autoruit reiniger met logo kan gemakkelijk worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Dit wordt meestal gedaan op het handvat van de autoruit reiniger. De autoruit reiniger met kan worden verkregen in verschillende kleuren. Voor een vrijblijvende offerte voor de autoruit reiniger kunt u altijd terecht op onze offertepagina, die u kunt bereiken door onderaan verder te klikken.

Klik hier voor ons assortiment Auto accessoiresSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autoruit reinigers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: