Autovlaggen

Autovlaggen met bedrukking

Productomschrijving

Een autovlag is een vlag die aan de antenne, aan de zijspiegels of de ramen van een auto worden geplaatst. De bedoeling van een autovlag is reclame maken voor een vereniging of bedrijf. Vaak wordt de autovlag gebruikt om reclame te maken voor een bepaalde lokale voetbalploeg of een nationale voetbalploeg.

Bedrukte autovlag

U kunt de bedrukte autovlag laten bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. U kunt de autovlag met opdruk gebruiken zoals de oranje autovlag wordt gebruikt door veel Nederlanders. Tijdens het EK of WK voetbal rijden zeer veel Nederlanders rond met een autovlag (of meerdere autovlaggen) aan hun auto.

Autovlag met logo

De autovlag met logo kan gefabriceerd zijn uit verschillende materialen, zoals polyester.
Als relatiegeschenk is de autovlag met opdruk ook een leuk idee. De autovlag kan namelijk gepersonaliseerd worden met het bedrijfslogo. Een offerte aanvragen voor een autovlag kan uiteraard vrijblijvend, door op onderstaande link te klikken naar onze offertepagina.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor autovlaggen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: