Prijs op aanvraag

A399-A399-1402BL/DEEUPC

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A399-A399-1402GN/DEEUPC

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A399-A399-1402GY/DEEUPC

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A399-A399-1402RD/DEEUPC

Bekijk en bereken
Awards

Awards met bedrukking

Productomschrijving

Een award is een prijs die men kan verdienen wanneer men een bijzondere prestatie heeft geleverd. Men kan ook een award winnen wanneer men winnaar is van een spel of competitie. Voorbeelden van activiteiten waarbij award wordt uitgedeeld zijn een voetbaltornooi, basketbaltornooi, schaakpartij, atletiek wedstrijd, enzovoorts. Ook wanneer bijvoorbeeld een voetbalploeg de beker" wint (buiten competitie: wedstrijden gedurende het seizoen), krijgen ze een award. Tijdens de competitie van bepaalde sporttakken zoals voetbal, basketbal enzovoort, kan er een award worden gewonnen voor het kampioen spelen. Er is een verschil tussen een award en een beker. Een beker is meestal een gouden, zilveren of bronzen kom. Een award daarentegen kan meerdere vormen aannemen. Een award kan zo bijvoorbeeld een medaille, beker, oorkonde of beeldje zijn.

Bedrukte awards

Een bedrukte award kunt u snel een eenvoudig online bij HSG relatiegeschenken bestellen. U kunt uw award laten bedrukken of graveren met uw logo en/of tekst. De tekst die meestal op de award komt te staan is het jaar waarin ze wordt uitgereikt, waarom de award met opdruk wordt uitgereikt en door wie de award wordt uitgereikt.

Awards met logo

Een award met logo is dus een leuk relatiegeschenk dat mooie herinneringen met zich meedraagt. U kunt een gratis prijsofferte aanvragen voor awards middels onze website. Ook kunt u ons altijd contacteren voor bijkomende vragen over een award. De medewerkers van HSG relatiegeschenken staan steeds tot uw dienst.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor awards? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: