Prijs op aanvraag

A403-K124_46382_46381

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

A403-K124_46383_46381

Bekijk en bereken
Baby drinkbekers

Baby drinkbekers met bedrukking

Productomschrijving

Een baby drinkbeker is een beker waar een baby uit kan drinken. Er zit een deksel met een tuitje op de baby drinkbeker waar de baby zijn mond om kan zetten. Met de baby drinkbeker leert de baby zelf drinken. Deze bekers zijn gemaakt van materiaal dat stevig is, want de baby drinkbeker als relatiegeschenk moet niet breken als de baby erop kauwt. De baby drinkbeker is lekvrij. Vaak zitten er grote handvaten aan de baby drinkbeker als relatiegeschenk, zo kan de baby de beker goed vasthouden.

Bedrukte baby drinkbeker

Bedrukte baby drinkbekers zijn originele give-aways voor babyspeciaalzaken of voor op zwangerschapsbeurzen. De baby drinkbeker met opdruk als relatiegeschenk wordt vaak meegenomen op reis of op visite, dus de bedrukking wordt onder de aandacht gebracht. De bedrukte baby drinkbekers hebben vaak een felle kleur en zien er leuk uit.

Baby drinkbeker met logo

Een baby drinkbeker met logo besteld u snel en eenvoudig bij HSG-relatiegeschenken. Plaats een offerteaanvraag voor baby drinkbeker en voeg de afbeelding van uw bedrukking erbij, wij zullen u dan een vrijblijvend digitaal voorbeeld toesturen. U kunt dan vooraf zien hoe uw bedrukking eruit komt te zien op de bedrukte baby drinkbeker, alvorens u besteld. Vindt u niet de baby drinkbeker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers, zij helpen u graag verder.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby drinkbekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: