Baby flessen

Baby flessen met bedrukking

Productomschrijving

Een baby fles is een fles waar de baby uit kan drinken. Hierin wordt voeding gedaan voor de baby. Op de baby fles staat een schaalverdeling, zodat precies de juiste hoeveelheid voeding in de fles gedaan kan worden. De babyfles heeft een zacht tuitje, zodat de baby er lekker op kan sabbelen en tegelijkertijd kan drinken.

Bedrukte baby flessen

Een bedrukte baby fles is een leuk relatiegeschenk voor zwangere moeders of moeders die net een kindje gekregen hebben. Zeker wanneer de baby fles bedrukt is met een tekst, afbeelding of logo. Bedrukte baby flessen zijn ook leuke give-aways voor op zwangerschapsbeurzen. De fles wordt vaak meegenomen, waardoor de naam op de fles onder de aandacht wordt gebracht.

Baby flessen met logo

Een baby fles met logo als relatiegeschenk is dus een leuk idee!
Er bestaan veel verschillende kleuren en modellen babyflessen die niet duur zijn. De dop op de baby fles als relatiegeschenk kan ook een leuke vorm hebben, zoals een voetbal. Een baby fles met opdruk kan uitstekend worden gebruikt als relatiegeschenk. U kunt onderaan een offerte aanvragen voor een babyfles als relatiegeschenk. Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, wanneer u vragen heeft over een baby fles.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby flessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: