Baby mutsjes, new born

Baby mutsjes, new born met bedrukking

 

Productomschrijving

De babymutsjes zijn erg schattig voor een pasgeboren kind. De mutjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn extra zacht. De babymutsjes zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn uitvoerig getest. De mutjes zijn verkrijgbaar in 7 standaard kleuren: white, deep royal, baby blue, baby pink, cherry, red en lime green.

Bedrukte babymutsjes

U kunt de bedrukte babymutsjes relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De mutsjes zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk met of zonder bedrukking. De babymutsjes zijn ook perfect als promotiemiddel te gebruiken voor uw bedrijf. Door middel van de bedrukking op de babymutsjes zal uw bedrijf constant onder de aandacht blijven bij uw klanten.

Babymutsjes met logo

Naast onze babymutsjes met logo vindt u in ons assortiment verschillende producten die gerelateerd zijn aan de baby mutsjes, zoals de romper met lange mouw, de romper met korte mouw en de romper met spaghettibandjes. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby mutsjes, new born? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: