Baby rompertjes

Baby rompertjes met bedrukking

Productomschrijving

Een baby rompertje met bedrukking is een kledingstuk speciaal voor baby's, dat een hemdje en een broekje in één is. Een baby rompertje wordt meestal dichtgemaakt met drie drukknoopjes tussen de beentjes. Baby rompertjes kunnen korte beenpijpjes hebben, evenals korte (maar dit kan ook lange) armsmouwen. Een erg leuk geschenk voor de geboorte van een kind!

Bedrukte baby rompertje

Het voordeel van een bedrukte baby rompertje is dat het door een baby niet kan worden losgewoeld, zodat de rug altijd bedekt blijft. Gemakkelijk aan het baby rompertje met opdruk is dat bij het verschonen van de luier, alleen de drukknoopjes losgemaakt dienen te worden. In de winter wordt er een warm truitje en broekje of pyjama bovenop het baby rompertje gedragen.

Baby rompertje met logo

Een baby rompertje met logo als relatiegeschenk? Het kan! We denken dan vooral aan baby-speciaalzaken die een actie doen, give-aways voor zwangerschapsbeurzen, enzovoort. Een baby rompertje kan voorzien worden van uw bedrijfslogo of tekst.  Onderaan kunt u naar een klein deel van ons assortiment gaan. U kunt onderaan deze pagina een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een baby rompertje. Bij vragen over een baby rompertje kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Klik hier voor ons assortiment Textiel accessoiresSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby rompertjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.