Baby spenen

Baby spenen met bedrukking

Productomschrijving

Een baby speen is een klein artikel dat vaak gebruikt wordt om een baby stil te krijgen en te troosten. De speen wordt dan in de mond van de baby gestopt zodat de baby erop kan sabbelen. Het is beter om een baby te laten sabbelen op een speen dan op zijn duim, want de baby speen is makkelijker af te leren voor de baby op iets latere leeftijd.

Bedrukte baby speen

Een bedrukte baby speen wordt ook wel een fopspeen genoemd. De baby speen als relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo. Bedrukte baby spenen zijn een originele give-aways voor babyspeciaalzaken of voor op zwangerschapsbeurzen. Baby's zitten vaak met een speen in hun mond, dus de afbeelding op de baby speen is zichtbaar als de baby speen met opdruk als relatiegeschenk in de mond van de baby zit.

Baby speen met logo

Een baby speen met logo als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Neem gerust eens een kijkje in het ruime assortiment baby artikelen met opdruk op onze website. Vindt u hier niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Ook kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, onze medewerkers zullen dan contact met u opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby spenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: