Baby Trees

Baby Tree met bedrukking

Productomschrijving

Met een Baby Tree fruitboom verras je pas echt je relaties! Een baby tree is een educatief en duurzaam product, verpakt in een doe-het-zelf verpakking. In de verpakking vindt u een bamboestok, bodempil, bindmateriaal en een geboortecertificaat. Wanneer u de Baby Tree een beetje liefde en verzorging geeft, kan het boompje uitgroeien tot een echte fruitboom. Een prachtig en uniek symbool voor een groeiende relatie waar je de vruchten van kunt plukken. Een Baby Tree fruitboom is leverbaar als appel, kers, peer of pruimenboom. U kunt de fruitboom planten in de tuin, terrasbak of in een port op het balkon.

Baby Tree met opdruk

De baby Tree kunt u nog persoonlijker maker door de verpakking te personaliseren met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Zo heeft u de keuze uit een sticker met bedrukking, handtag aan de stam, een los kaartje met opdruk toegevoegd aan de verpakking of een volledig gepersonaliseerde verpakking. Verras uw (zakelijke) relaties en klanten met dit duurzame en unieke relatiegeschenk.

Baby Tree met logo bestellen

U kunt de Baby Tree met logo al vanaf 48 stuks eenvoudig online bestellen. Bij 100 stuks heeft u al de mogelijkheid om de verpakking volledig te laten personaliseren. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor een bedrukte Baby Tree door het formulier in te vullen op deze pagina. Indien u vragen heeft over de Baby Tree of de bedrukkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baby trees? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: