Babyslabbers

Babyslabbers met bedrukking

productomschrijving

De babyslabber is een slabber die u bij uw baby kunt omdoen zodat de kleertjes niet vies worden. De bedrukte babyslabbertjes zijn ontzettend handig in gebruik.

Babyslabbers bedrukken

U kunt de babyslabbers bedrukken met uw bedrijfslogo of andere reclame-uiting. de babyslabber is een prima relatiegechenken dat geheel naar uw wens is te bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. Bedruk de babyslab met uw bedrijfslogo en/of tekst. De babyslab met opdruk is een perfect promotiemiddel. De bedrukte slab zorgt voor een grotere naamsbekendheid in een korte tijd. De bedrukte babyslab zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Babyslabbers met logo

Babyslabbers met logo kunt u eenvoudig online bestellen of u kunt een offerte aanvragen voor het baby slabbertje. De medewerkers van HSG relatiegeschenken kunt ualtijd contacteren voor meer informatie over de slab.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor babyslabbers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: