Badbruisballen

Badbruisballen met bedrukking

Productomschrijving

Een badbruisbal kan gebruikt worden tijdens het nemen van een bad. Het geeft een verfrissende geur. De bal gaat bruisen zodra je hem in het water legt. Er zijn nu veel verschillende vormen en kleuren badbruisballen. Dit maakt het uiterlijk ervan nog leuker. Er zijn bijvoorbeeld eieren, hartjes, sterretjes en boompjes.

Badbruisballen bedrukken

U kunt de badbuisballen bedrukken of  het doosje waar deze vormpjes inzitten, kan bedrukt worden. Hierdoor is het een zeer geschikt relatiegeschenk en ziet het er nog mooier uit. Na het nemen van een bad met een badbruisbal, zal uw huid weer helemaal verzorgd en zacht aanvoelen.

Badbruisballen met logo

Een bedrukte badbruisbal met logo kan dan verpakt worden met eventuele andere badproducten zodat er uiteindelijk een mooi verpakt geschenkset ontstaat. Bedrukt badzout als relatiegeschenk of promotieartikel is dus zeer geschikt.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badbruisballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: