Baddoeken

Baddoeken met bedrukking

Productomschrijving

Een baddoek is een stuk stof dat men gebruikt voor zich droog te maken als men uit bad komt. Het is zeer zacht en het voelt heel fijn aan. Men gebruikt een baddoek ook als men het koud heeft (bijvoorbeeld als je uit het zwembad komt dan kan je een baddoek rond je wikkelen tegen de koude). Een grote baddoek wordt ook vaak gebruikt als strandlaken of bedrukte handdoek om op te liggen. Baddoeken bestaan in alle afmetingen en kleuren, je hebt er ook met figuren en prints op.

Baddoeken bedrukken

Badhandoeken bedrukken of borduren? Wij, bij HSG relatiegeschenken bieden u een groot assortiment aan baddoeken aan, die u kunt bekijken voor verder te klikken. Wij kunnen de door uw gekozen baddoek voor u bedrukken of borduren, zodat ze een persoonlijk item worden.

Baddoeken met logo

Baddoeken met logo worden vooral gekocht als relatiegeschenk op het einde van het jaar. De baddoek is dan een onderdeel van een kerstpakket of een eindejaarspakket. Vindt u niet de baddoek die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de baddoek aanvragen (zie onderaan).

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor baddoeken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: