Badjassen

Badjassen met bedrukking

Productomschrijving

Bij het zoeken van relatiegeschenken zoek je ook wel een geschenk dat nuttig is, iets dat je kan gebruiken. Een badjas is een ideaal relatiegeschenk, aangezien iedereen wel eens gebruik maakt van een badjas. Oorspronkelijk werd een badjas gebruikt voor en na het nemen van een bad maar tegenwoordig wordt de badjas ook gebruikt als pyjama of als ochtendjas. Badjassen vind je in alle kleuren en ze zijn gemaakt van badstof. De badjas is dik en ook heel warm, in de winter is een badjas onmisbaar. Bij sommige sporten zoals judo en karate dragen ze een kledingstuk dat veel lijkt op een badjas. Deze zijn meestal wit.

Badjassen bedrukken

Badjassen bedrukken of borduren als relatiegeschenk? Een badjas is zeker leuk als je er iets op laat borduren. Vaak wordt het logo van een bedrijf in het klein op de linkerborst van de badjas geborduurd. Een leuke afbeelding maakt een badjas altijd iets minder saai.

Badjassen met logo

U kunt al uw badjassen met logo eenvoudig en snel bestellen op hsg-relatiegecshenken.nl. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen, u krijgt deze offerte voor de badjas dan zo snel mogelijk toegestuurd. Vindt u op onze zoekpagina voor badjassen niet de badjas die u zoekt? Vraag dan onderaan een offerte aan voor de badjas.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badjassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: