Badjassen met capuchon

Badjassen met capuchon en bedrukking

 

Productomschrijving

De zachte badjas heeft een capuchon en is gemaakt van zachte 100% Turkse Katoen. De badjas heeft een zeer ruime pasvorm. De warme en zachte badjas is geschikt voor in de winter en ook geschikt voor in de zomer. Deze prachtige badjas met capuchon is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, blauw, geel, bruin, donder blauw en rood.

Badjassen met capuchon bedrukken

U kunt de badjas met capuchon bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. De bedrukte badjas is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De badjas is een perfecte manier om uw bedrijf snel en goed te promoten. De bedrukte badjas met capuchon zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Badjassen met capuchon en logo

Badjassen met capuchon en logo zijn er in diverse kleuren en soorten. Laat u inspireren door ons ruime assortiment. U kunt een offerte aanvragen voor de badjas met capuchon. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de badjas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badjassen met capuchon? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: