Badlakens

Badlakens met bedrukking

Productomschrijving

Een badlaken is een grote handdoek. Plaatsen waar een badlaken vooral wordt gebruikt zijn het strand en de sauna. Een badlaken bestaat er in verschillende kleuren, met of zonder een patroontje.

Badlakens bedrukken

Badlakens bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst! HSG Relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan bedrukte badlakens. Deze badlakens kunt u bekijken door op onderstaande link naar de zoekpagina door te klikken. Wij bieden u niet enkel gewone badlakens, maar ook het badlaken dat opvouwbaar is tot een kussen, een set met een badlaken en andere handdoeken, het badlaken met een fel motiefje, enzovoort.

Badlakens met logo

Badlakens met logo kunnen worden geborduurd met het logo naar uw keuze. Voor meer informatie kunt u altijd een van onze medewerkers bereiken. Vindt u het badlaken niet dat u zoekt? Vraag dan hier onderaan een offerte aan (vrijblijvend!) voor een badlaken, en vermeld daarbij al de specificaties.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor badlakens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: